Specialerbjudanden

Specialerbjudanden

 • And & Fasan Skåne

  Sept – Jan Under denna perioden så har vi ett antal jakter där man anmäla sig som enskild jägare till en existerande grupp. 

  Okt – Jan Fasan & And    Pris 7 500:- / pers

  Vi kan även arrangera boende 2500:- inkl boende & middag

   

  2020
 • Bad, Djuphavsfiske och Gameviewing

  För er som vill förlänga er vistelse i Sydafrika med sol, bad och fiske så har vi ett trevligt paket till St Lucia som ligger endast 3 timmar från vårt Free Range område Umkomaas.

  Ni bor här på ett trevligt B&B där det är gångavstånd till restauranger, det skall nämnas att de har fantastisk seafood!

  Den bästa stranden ligger lite norr om staden men det är en fantastisk bilfärd genom det äldsta naturreservatet i Sydafrika så man kan se såväl Noshörning, Elefant, Buffel ut till beachen och här finns även det största beståndet av Flodhäst och Krokodil i Sydafrika. Och vill ni ha ytterligare game viewing så ligger Umfolozi endast 1 timme bort.

  Området har också ett av de bästa fiskevattnen i Sydafrika för den som vill ut och prova Marlin och Tuna. 2 timmar bort så finns även ett område där man kan fiska Tigerfish.

 • Free range Nyala Bad & Fiske

  Utanför Durban har vi ett av våra Free Range område. Här har vi riktigt stor Nyala, Bushbuck, Kudu samt ett flertal andra arter samt vi anordnar även här jakt efter de sällsynta Red, Blue duiker och Suni.

  Efter jakten så rekommenderar vi att ta ut till havet där sol, bad och inte minst djuphavsfiske finns på programmet.

  Pris inkl Nyala från $ 3 200

 • Jakt med egen stående fågelhund eller spaniel

  På skåne godsen Stora Markie och Jordberga gods arrangerar vi fågeljakter. Då efterfrågan varit stor om att jaga med sina egna hundar så har vi nu glädjen att erbjuda detta.

  Ni kommer att få tilldelat område där ni kan gå med er egna hund. Jakten är i sockerbetor, stubb, höstraps och viltåkrar efter såväl Rapphöna som Fasan beroende på säsong.

  Ni kan vara upp till 6 pers där det får vara 2 hundar lösa samtidigt. I paketet så ingår fällandet av upp till 50 fåglar.

  Boende kommer att vara på Markie hage slott som ligger på markerna.

  Pris inkl boende 45 000:- för en grupp på upp till 6 jägare.

 • Sydafrika Duvjakt

  Sydafrika kan erbjuda en fantastisk fågeljakt. . Fågeljakten arrangeras såväl i de rika solrosfälten, drev och sträckjakterna i det böljande öppna landskapet och ståendefågelhunds jakten i bergen. Det finns även möjlighet för att jaga trofedjur om någon önskar det.

  Pris från $ 1 350

  Sydafrika 2020
 • Sydafrika Free Range

  Det som är unikt med dessa områden är att det inte finns några jakthägn, samt den totala arealen på 600 000 tunnland! Djuren vi jagar är i sin rätta miljö vilket innebär att man inte hittar djur som föredrar tät bush på öppen savann och vice versa. Djuren är därmed även mer svårjagade då de använder sina sinnen som de är anpassade för.

  Paket avskjutningsdjur från $ 1 950

   

  Free range South Africa 2020
 • Träning med egen stående fågelhund eller spaniel

  På Stora Markie och Jordberga gods så kan vi erbjuda träning av er egna hund. Vi kan även erbjuda råd från en guide som vunnit danska mästerskapen.

  Träning 1 Feb – 15 April  1500:-

  Jaktträning 16 Sept – 31 Jan 4000:- då ingår fällandet av upp till 5 fåglar

   

  För er som vill ha en riktig dags jakt så kan vi givetvis även arrangera det.

 • Ungern Kronhjort

  För er som vill uppleva Kronhjortsjakten under högbrunsten så har vi ett kanon erbjudande till Ungern.

  Det är ett fast pris arrangemang där en hjort upp till 7,99 kg är inkluderat. Skulle den väga över 8,0 kg så tillkommer endast 1000€ i pristillägg. Skall noteras att medelvikten är 8,2 kg på dessa hjortar.

   

  Pris 3 950 €

  Ungern 2020
 • British Columbia Svartbjörn

  Ett vildmarks äventyr efter stor Svartbjörn i British Columbias djupa skogar. Det finns även möjlighet att ta med egen hund för de som vill prova hundjakt på björn.

  Pris från $ 4 500

  British Columbia Black Bear 2020
 • Skottland Kronhjort

  Kronhjortsjakten i Skottland är en minnesvärd jakt där du får jobba för viltet. Ingenting är gratis, å andra sidan är det en jaktupplevelse ni aldrig kommer glömma och jaktguiderna tar det i den takt ni behagar.  Kronhjortsjakten i Skottland är inte i första hand en troféjakt utan en jakt rik på upplevelser.

  Pris från £ 1 650

  Skottland 2020