Sverige

Länder » Skandinavien » Sverige

RÅBOCK

Sve rabock

På de fantastiska skånegodsen Skabersjö, Barsebäck & Markie Hage skjuter vi varje år ett flertal guldbockar, men även uppe i Stockholms län har vi några gods som kan erbjuda en väldigt bra bockjakt

ÄLG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älgjakt med löshund är en fantastisk jaktform som vi gör med guide såväl i södra Sverige som i de jämtländska fjällen.

För de som vill jaga på egen hand så har vi även ett litet antal område i södra Sverige samt i Jämtland där jaktlaget får sköta sig själv.

KRON/DOV/MUFFLON/VILDSVIN

Kron

Dessa jakter genomförs på några av de bästa godsen i Sverige

KLAPPJAKT FASAN

Sve fasan

Scandinavian Prohunters arrangerar årligen ett litet antal exklusiva jakter.  Vi använder de bästa hundförarna samt det fantastiska slottet Markie Hage för att därmed kunna ge jägarna en härlig komplett JAKT upplevelse.

ROUGH SHOOTING

OG6N9752

En mixad jakt av Rapphöns med stående hund, Uppflög och sträck på Änder samt smådrev på Fasan

ANDJAKT

sve and

Vi arrangerar jakter på några av de bästa godsen i Sverige. De brukar vara uppbokade så det gäller att vara ute i god tid om man vill jaga på några av dessa ställen.

Mindre andjakt kombinerat med Fasan och Rapphöna kan även arrangeras.

GÅSJAKT

Sve gas

I Skåne så har vi en fantastisk gåsjakt på Barsebäcks gods med omnejd. Dessa jakter är ofta svåra att förutsäga, men vi får ofta in jakter med kortvarsel så de som har turen att kunna komma kan belönas med deras livs gåsjakt.

DREVJAKT

Drevjakt

Sverige har några av de bästa drevjakterna i Europa. Det som utmärker dessa jakter är förutom antalet vilt (vilket alltid är svårt att ”garantera” på en drevjakt) är att säkerheten och hundförarna är förstklassiga.