England

Länder » Europa » England

Mystiska arter Chinese Waterdeer, Muntjac & Sikahjort och Stora Råbockar

JAKTEN

Råbock i området så finns det stora bockar varvid chansen att skjuta en medalj bock är väldigt bra.

Muntjac i tät skog där man smygjagar kombinerat med vakjakt. Man kan välja att antingen skjuta hondjur. För den som vill skjuta ett större handjur så betalar man efter storleken på hornen. Man tar längden på båda och delar med två, denna medellängd utgår man från och betalar per cm (brukar ligga på mellan 5 – 10 cm ).

Chinese Waterdeer  jagas på stora öppna fält där man skjuter på långa håll. Vi har tillgång till de bästa områdena i England för CWD förra året sköt vi 22 guldmedaljer! jagas på stora öppna fält där man skjuter på långa håll.

Dov/Sika/Kronhjort kan arrengeras såväl i hägn där man skjuter större djur samt även på vissa platser på fri viltbana, bästa tidpunkten är slutet av oktober då de har brunst. Man skjuter normalt sett inga större medaljhjortar i England på fri viltbana. Vi vill gärna i förvägen ha reda på vilken typ av trofé samt storlek ni är intresserade av.

JAKTPERIOD/BOENDE/UTRUSTNING

JAKTPERIOD

Råbock 20/4 – 10/5, 20/7 – 20/8

Muntjac Hela året

Chinese Waterdeer 1/11 – 28/2

Sika/Dov/Kron 1/9 – 28/2

BOENDET

Är på klassiskt Bed & Breakfast där frukosten ingår.

RESA

Det billigaste och enklaste är att flyga med Norwegian Air till Stansted, man kan sedan välja antingen att ta hyrbil alt. bli upphämtad på flygplatsen.

BILD GALLERI