Europa

Länder » Europa

SKOTTLAND

SONY DSC

Skottlands dramatiska landskap ger en extra krydda åt jaktupplevelsen. Detta kombinerat med en fantastisk jakt, gamla  traditioner och trevliga människor gör detta till ett av våra favorit resmål. Här jagar vi såväl Kron/Sika hjort, Råbock, Kronhind/kalv men även småvilt som Kaniner med iller, Rough shooting och klappjakt på snöskohare.

ENGLAND

Digital StillCamera

Mystiska arter Chinese Waterdeer, Muntjac & Sikahjort och Stora Råbockar

SPANIEN

IMG_0008

Är ett fantastiskt jaktland där Ibexjakten är den mest eftertraktade. Nämnas skall också brunst jakten på Kronhjort och framförallt deras Monterior/Drevjakter som vi genomför ett flertal varje år på olika platser i Spanien.

RUMÄNIEN

IMG_4738_2

I detta spännande jaktland kan man jaga en rad olika viltarter i en rad olika miljöer. Vi har tillgång till över 1 miljon hektar av statliga jaktområde i Karaterna där man jagar såväl Gems stor Kronhjort som Björn och Varg. Där drevjakterna på Björn är det mest spektakulära. 

FRANKRIKE

Fra fasan

Höga Fasaner eller Rough shooting Boende i ett gammalt kloster inramat med fransk måltider på slottet. VAD KAN MER BEGÄRA SOM FÅGELJÄGARE?

POLEN

SONY DSC

Klassiska Polska drevjakter där man skjuter en blandning av vilt. Välj mellan ett arrangemang på fast pris eller på prislista baserat på hur mycket / vad ni skjuter.

TURKIET

13-2

Bezoar Ibexen är en av de vackraste bergsgetterna i världen med sina magnifika böjda horn, svart, med långt fint skägg. Djuren väger mellan 80 – 100 kg och hornen är mellan 95 – 120 cm