Asien

Länder » Asien

KAMCHATKA BJÖRN / ÄLG

bjorn1

Stort område av Ryssland som omfattar tusentals kvadratkilometer ger betydande skillnader i klimatförhållanden, flora och fauna. Det är här du hittar de största Älgarna och Björnarna i Ryssland. Den genomsnittliga troféstorleken på Kamtjatka Moose är ca 58-60 inches. Du har goda chanser att få ett monster på 60 ”plus.

TADJIKISTAN MARCO POLO / IBEX

Bilder til CD Tajikistan08 077

Tadjikistan är en liten republik i Centralasien, som gränsar till Kina, Uzbekistan, Kirgizistan och Afghanistan. Det mesta av Tajikistans landyta är bergigt, från Fanbergen i väster till de steniga höjderna Pamir i östra regionen av Badakhshan. Detta bergiga land erbjuder jakt på det magnifika Marco Polo Argalifåret som har de längsta horn av alla får och den vackra Mid-asiatiska Ibexen.

KIRGISTAN MARCO POLO / IBEX

trophy

Älskar ni bergsjakt är Kirgistan landet för er. Landet korsas av två tjocka bergsryggar, Tien Shan och Pamir-Alai. Jakten här är därför fysiskt krävande, men den fantastiskt varierande landskapet väger upp uppoffringarna. Här finns ett överflöd av fjällsjöar, alpina ängar och glaciärer, men det som lockar är naturligtvis de fantastiska Mid-asiatiska Ibexen, Marco Polon och Hume Argalifåren.