Varför SPH?

Information » Varför SPH?

”Varje resa som jag bokat med SPH har varit en succé, därför är valet enkelt när jag väljer nästa resa och nästa resa… och nästa resa. Allt andas kvalité, från kaliberfrågor till hemtransport av troféer”

VARFÖR VÄLJER KUNDERNA SCANDINAVIAN PROHUNTERS OM OCH OM IGEN?

MÅNGÅRIG ERFARENHET
Scandinavian Prohunters ägs och drivs av Stefan Bengtsson och Sofia Hammarskjöld, vi har arbetat professionellt i jaktbranschen sedan 1990.

TRYGGHET OCH SÄKERHET
Det är vår långa erfarenhet och kunskap i branschen där vi har såväl arrangerat, köpt och sålt jakter runt om i hela världen som är Er trygghet!
Scandinavian Prohunters har givetvis den lagstadgade resegarantin – vilket garanterar er säkerhet!

ENDAST UTVALDA SAMARBETSPARTNERS
För att kunna prestera bra arrangemang krävs personligt engagemang så samarbetspartnern får kännedom om vad en svensk jägare vill ha och förväntar sig. Med sin stora erfarenhet väljer vi ut de seriösa samarbetspartners vi anser håller måttet för en bra jaktupplevelse, organisation och kvalité. Alla områden är därför väl kontrollerade och besökta.

PERSONLIG RÅDGIVNING
Du som är kund hos Scandinavian Prohunters, får den bästa rådgivning som finns inom jaktresebranschen oavsett vilket resmål du väljer runt om i världen. Scandinavian Prohunters hjälper dig hitta rätt jaktarrangemang, vad du skall tänka på innan resan, vilken utrustning du behöver och hjälper dig få hem dina troféer. Scandinavian Prohunters skräddarsyr jaktresan till dina behov och önskemål både till dig som vill arrangera ett KONFERENSPAKET, GRUPPRESA eller för dig som vill ge dig ut på DIN LIVS UPPLEVELSE.