Processed with Snapseed.
Tanzania Buffel 2019

TANZANIA Buffel

Tanzania är väl det mest klassiska jaktlandet efter storvilt i Afrika. Vi kan nu erbjuda några få platser under detta året på Buffeljakt till fantastiskt pris.

Från 125 000:-

125.000 kr

BUFFELSAFARI

Område

Safarin går till det berömda Selous i södra Tanzania.  Det är få ställen som kan uppvisa så mycket buffel som Selous Game Reserve, detta gigantiska Nature Reserve som är på hela 54000 kvadrat kilometer är helt obefolkat och har därmed troligen mest storvilt i hela Afrika. Området R4 ligger mellan de större floderna Ruaha och Rufiji

Jakten

Kommer att vara 2:1 där det även finns möjlighet att jaga 1*1. Utöver bufflarna så har man även möjlighet att skjuta Impala, Hartebeest är Lichtenstein Hartebeest, Warthog och Zebra samt den vackra Nyassa Wildebeest.  Om man väljer att jaga 2*1 så delar man på licensen av vanliga antiloper man kan skjuta.
Bäst är att flyga till Lusaka för att därifrån flyga inrikes till Mfuwe,. Därifrån är det ca 5 timmar med bil till jaktområdet. Alternativt är att ta charterflyg och landa endast 10 minuter från campen.

Du inlogeras i en primitiv, men funktionell klassisk jaktcamp, som är uppbyggt av vass. Komforten och maten ger dock allt du kan tänka dig, även om du bor ute mitt i bushen

Vi rekommenderar att du även tar några nätter i Livingstone som ligger vid det fantastiska Victoria fallen där det finns en mängder av aktiviteter att göra.

Priset inkluderar:
* 8 Övernattningar med helpension
* 7 dagars Jakt 2*1 med professionell jägare
* 1 BUFFEL
* Assistanse på Dar es Salaam flygplats
* Trackers och skinners
* Transport under jakt
* Tvättservice

Priset inkluderar inte:
Flygresa t o r Sverige – Dar es Salaam
Troféavgifter utöver Buffel
Dip Pack
Införsel av ammo
Måltider utöver de på jaktcampen
Alokoholhaltiga drycker
Konservatorarbete
Hemskickande av troféer
Hyra av vapen
Dricks
Administrations avgift 485:-

Priserna är baserade på USD – kurs 18 Okt 2018