rsa easterncape
Sydafrika Eastern Cape 2017

Sydafrika Eastern Cape

Safari för den lilla plånboken

5 dagars Safari från 8600:-

5,058 kr17,703 kr

Nollställ

I hjärtat av Eastern Cape i bergskedjan Stormbergs Mountain väster om East London ligger huvudlodgen. Området är på hela 20000 hektar av varierande natur fördelat på 3 hägnade områden. Det finns över 50 arter däribland Noshörning, Flodhäst, Buffel & Lejon. För de som varit i de norra delarna av Sydafrika så skall det nämnas att det finns arter här som Blue Duiker, Vaal Rhebuck, Mountain Reedbuck, Eastern Cape Kudu m.fl. samt Caracal (ökenlo) som vi jagar med hund.

Boende: Är i mysiga ”hyddor” i Afrikansk stil där det givetvis eget badrum. Det finns en trevlig swiminpool samt en gemensam middagssal.

Jakten: Är klassisk ”spot and stalk” vilket innebär att man kikarspanar för att när man hittat viltet försöker smyga inom håll.

Icke jägare. Det finns mycket för icke jägare att göra förutom att njuta Poolen, Hästridning eller åka på Gameviewing i området, de kan även åka ut till kusten någon dag där vi har ett hus vid stranden, vi arrangerar även här även fiske.

Efter jakten: Är det några som önskar att efter jakten ha några dagar vid kusten för Bad och Fiske eller ner till vindistrikten och Cape Town så hjälper vi er även med det.

Exempel
Dag 1 Avresa Skandinavien via Amsterdam och Johannesburg till East London
Dag 2 Ankomst East London
Dag 3 – 7 Antilopjakt.
Dag 10 Avfärd till East London.
Dag 11 Hemkomst Skandinavien

Resa Ni kommer att flyga från Europa ner till Johannesburg för att därefter ta inrikesflyget till East London där ni blir upphämtade, det är sedan en bilfärd på ca 2,5 timme.

Vapen Ni kan välja antingen att ta med eget vapen alt. hyra på plats. Om man skall fortsätta Safarin efter jakten så rekommenderar vi att ni hyr på plats.

Priset inkluderar:
Övernattningar med helpension
Jakt med professionell jägare
Transfer flygplats – jaktområde
Trackers och skinners
Transport under jakt
Tvättservice
Sydafrikansk moms

Priset inkluderar inte:
Flygresa t o r Sverige – Port Elizaion dPriset inkluderar 0lass=erskydafrikansk moms

Priset inkluderar inte:
Dag 3 – 7
Antilopjakt.
Dag 10 Avfärd till East London.
Dag 11 Hemkomst SkLuorong>Dag 2 Ankomst East London
Dag 3 – 7 Antilopjakt.
Dag 10 Avfärd till Ea
iEast Ls.co wlot;,i0r /> iEast Ls.co wlot;":"(max-width: -t;&quoh Fiske edco wivscandinavianprohunters.co wlvianpr iEast L"0l1ak=t till East London kydafrikansk moms

sp;<yibs : -t;&quoh Fi bEast Ls.co wblntry Moundinavia:ull_src_w":1273,"fuer jakB a;&quoh Fi bEast Ls.co wblntry Moundinavia:ull_src_w"a:wblntry kall fortsätta Safarin efter jakten så rekommenderar vi att ni hyr på plats.