SONY DSC

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u/u0217604/www/wp-content/themes/sph/woocommerce/single-product/meta.php on line 17
Skottland 2020

Skottland Kronhjort

Kronhjortsjakten i Skottland är en minnesvärd jakt där du får jobba för viltet. Ingenting är gratis, å andra sidan är det en jaktupplevelse ni aldrig kommer glömma och jaktguiderna tar det i den takt ni behagar.  Kronhjortsjakten i Skottland är inte i första hand en troféjakt utan en jakt rik på upplevelser.

Pris från £ 1 650

Våra områden ligger i Inverness-shire där vår utgångspunkt är Inverness. Vi har i detta område en massa olika Gods som vi samarbetar med, totalt är dessa områden 400.000ha! Det som utmärker dessa områden är att vi här förutom Kronvilt även kan erbjuda Rough Shooting, Kaninjakt med iller, dessa jakter kan man lägga till mot ett pristillägg.

Jakttid
1 Sept – 20 Okt

Själva jakten
Man kikarspanar i terrängen för att när man har lokaliserat hjorten i bergen försöka att ta sig i skotthåll, det kan ofta innebära att man får gå runt i 2-4 timmar för att komma i rätt position. Man jagar 2:1 vilket innebär att 2 jägare delar på en guide. Kronhjortsjakten kan vara krävande varvid vi är tacksamma om ni meddelar era fysiska krav så att vi kan hitta rätt område åt Er. Det är 1 alt. 2 hjortar inkluderade i priset, antalet jaktdagar bestäms av om hur många dagar som krävs för att skjuta hjorten.

Övriga aktiviteter i området
Området är känt för sitt fantastiska laxfiske i River Spey. Man kan här hyra såväl utrustning som guide. Det finns ett flertal golfbanor i området och för dem som vill ut och rida i bergen så finns det alla möjligheter. Området ligger också i det mest kända whisky destilleri området.

Boende
Man kan välja att bo på klassiskt Bed & Breakfast i egen stuga på självhushåll eller hyra en egen lodge om man är en mindre grupp.

Transport
Ni kan välja att flyga antingen till Edinburgh eller Glasgow där man sedan kan välja att ta en hyrbil alt. bli uppsamlad. Det blir sedan en bilfärd genom det skotska höglandet på ca. 2 timmar. Det billigaste alternativet är att flyga med Ryan Air det skall dock poängteras att man då ej kan medbringa eget vapen.

RESA
Flyg till Aberdeen alt Edingburgh, därefter hyrbil alt upphämtade. Det är en bilfärd på ca 2 timmar från Aberdeen samt 4 timmar från Edinburgh till Inverness.

VAPEN
Ni kan hyra vapen på plats om ni vill ta med egna så måste vi ha kopia på erat pass samt EU vapåenpass min 4 veckor innan jakten för att kunna införskaffa ert Firearm import permit. Hagelammunition köpes på plats.

Priset inkl:

1 Kronhjort
Boende 3 nätter
All organisation
Transport i jaktreviret

Priset inkluderar ej:
Flyg Sverige – Skottland ca 2000:-
Måltider
Extra hjort
Hyrbil alt upphämtning
Vapenhyra 30 £ / dag alt Weapon import certificate
Iordningställande av troféer 30 £ / trofé
Dricks
Administrationsavgift 485:-