SONY DSC

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u/u0217604/www/wp-content/themes/sph/woocommerce/single-product/meta.php on line 17
Skottland Kronhind / Kalv Okt - Feb

Skottland Kronhind/kalv

En fantastisk jakt i det skotska höglandet efter Kronhind och Kalv

Pris 14 500:-

15.500 kr

Våra områden ligger i Inverness-shire där vår utgångspunkt är Kingussie. Vi har i detta område en massa olika Gods som vi samarbetar med, totalt är dessa områden 400.000ha! Det som utmärker dessa områden är att vi här har en väldig variation av terrängen allt från högland till kuperad jordbruksterräng. Kronviltet jagar man på klassiskt vis i höglandet.

Jakttider / Förväntad avskjutning per dag
Kronhind 21 okt – 31 jan; 1 – 3 hind/kalv

Själva jakten
Kronhind man kikarspanar i terrängen för att när man har lokaliserat djuret i bergen försöka att ta sig i skotthåll, det kan ofta innebära att man får gå runt i 2-4 timmar för att komma i rätt position.
Då hindarna går i stora flockar så är det krävande att komma i håll.

Övriga aktiviteter i området
Det går även att kombinera Kronviltsjakten med Kaninjakt med iller eller Rough Shooting mot pristillägg.
Området är känt för sitt fantastiska laxfiske i River Spey. Man kan här hyra såväl utrustning som guide. Det finns ett flertal golfbanor i området och för dem som vill ut och rida i bergen så finns det alla möjligheter. Området ligger också i det mest kända whisky destilleri området.

Boende
Man bor på klassiskt Bed & Breakfast i dubbelrum där frukost är inkluderat. Enkelrum kan anordnas mot pristillägg.

RESA
Flyg till Aberdeen alt Edingburgh, därefter hyrbil alt upphämtade. Det är en bilfärd på ca 2 timmar från Aberdeen samt 4 timmar från Edinburgh till Inverness.

VAPEN
Ni kan hyra vapen på plats om ni vill ta med egna så måste vi ha kopia på erat pass samt EU vapåenpass min 4 veckor innan jakten för att kunna införskaffa ert Firearm import permit. Hagelammunition köpes på plats.

Priset inkluderar: 

3 Övernattning
2 jaktdagar Kronhind/kalv
All organisation
Transport i jaktreviret

Priset inkluderar ej:
Flyg Sverige – Skottland
Hyrbil
Måltider utöver ovan nämnda
Enkelrums tillägg
Vapenhyra 20 £ / dag
Weapon certificat
Andra aktiviter som Kaninjakt, Rough shooting
Dricks