IMG_0021

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u/u0217604/www/wp-content/themes/sph/woocommerce/single-product/meta.php on line 17
Ibex Spanien 2019

Ibex hondjur Spanien

Om ni vill åka i väg en helg till Spanien med några kamrater eller familjen så har vi en prisvärd jakt efter Ibex hondjur i de spanska bergen.

Pris från 1 500€

16.100 kr

Jakten kommer att vara i Ronda alt. Sierra Nevada bergen utanför Malaga i södra Spanien. Ibex jakten anses vara ett av formell 1 vilten i Europa och det blir inte sämre av att man jagar dem i otroligt vacker bergsmiljö.
Jakten är ”spot and stalk” i bergen, vilket innebär att man kikarspaner för att sedan när man hittat en lämplig djur försöka att ta sig i skotthåll på den. Jakten är 2*1 vilket innebär att två jägare delar på en guide vilket är ett trevligt sätt att jaga med en kamrat.
Det är ett hondjur inkl. i priset men det går att skjuta mer mot pristillägg och för den som önskar kan vi även uppgradera till att jaga handkur.

Dag 1 Avresa Skandinavien till Malaga, där ni blir möta på flygplatsen. Det blir sedan en bilfärd på ca 2 timmar till jaktområdet.
Dag 2 Jakt heldag efter Ibex
Dag 3 Jakt heldag, efter jakten bilfärd till flygplatsen för hemfärd, alt extra övernattning i Malaga.

Flyg till Malaga där ni blir upphämtade för färd ut till jaktområdet ca 2 timmar.Antingen Ronda eller Sierra Nevada bergen.
Ni kan ta med eget vapen, det krävs då ett EU vapenpass. Om ni vill slippa problemet med transport av vapen så har vi även vapen på plats att hyra.

INKL
2 dagars jakt 2*1
2 nätter
1 Ibex hondjur
Transport under jakten

EJ INKL
Flyg till Malaga
Måltider
Transfer från flygplats
Licens € 100
Hyr vapen
Jakt 1*1 € 200 extra / dag
Extra hondjur € 350
Extra jaktdag € 350
Handjur € 3200

Priserna är baserade på € – kurs 19 Okt 2019