Specialerbjudanden

Specialerbjudanden

 • And & Fasan Skåne

  Sept – Jan Under denna perioden så har vi ett antal jakter där man anmäla sig som enskild jägare till en existerande grupp. 

  Okt – Jan Fasan & And ca 200 vilt    Pris 7 500:- / pers

  Vi kan även arrangera boende 2500:- inkl boende & middag

   

  2020
 • Sydafrika Duvjakt

  Sydafrika kan erbjuda en fantastisk fågeljakt. . Fågeljakten arrangeras såväl i de rika solrosfälten, drev och sträckjakterna i det böljande öppna landskapet och ståendefågelhunds jakten i bergen. Det finns även möjlighet för att jaga trofedjur om någon önskar det.

  Pris från $ 1 350

  Sydafrika 2020
 • Sydafrika Free Range

  Det som är unikt med dessa områden är att det inte finns några jakthägn, samt den totala arealen på 600 000 tunnland! Djuren vi jagar är i sin rätta miljö vilket innebär att man inte hittar djur som föredrar tät bush på öppen savann och vice versa. Djuren är därmed även mer svårjagade då de använder sina sinnen som de är anpassade för.

  Paket avskjutningsdjur från $ 2 150

   

  Free range South Africa 2020
 • Ungern Kronhjort

  För er som vill uppleva Kronhjortsjakten under högbrunsten så har vi ett kanon erbjudande till Ungern.

  Det är ett fast pris arrangemang där en hjort upp till 7,99 kg är inkluderat. Skulle den väga över 8,0 kg så tillkommer endast 1000€ i pristillägg. Skall noteras att medelvikten är 8,2 kg på dessa hjortar.

   

  Pris 3 950 €

  Ungern 2020
 • British Columbia Svartbjörn

  Ett vildmarks äventyr efter stor Svartbjörn i British Columbias djupa skogar. Det finns även möjlighet att ta med egen hund för de som vill prova hundjakt på björn.

  Pris från $ 4 500

  British Columbia Black Bear 2020
 • Skottland Kronhjort

  Kronhjortsjakten i Skottland är en minnesvärd jakt där du får jobba för viltet. Ingenting är gratis, å andra sidan är det en jaktupplevelse ni aldrig kommer glömma och jaktguiderna tar det i den takt ni behagar.  Kronhjortsjakten i Skottland är inte i första hand en troféjakt utan en jakt rik på upplevelser.

  Pris från £ 1 650

  Skottland 2020
 • Frankrike Rough shooting

  En ny spännande produkt till Frankrike. Det blir en rough shooting jakt där det är en blandning av Fasan Rapphöna och Änder ni jagar. Ni kommer även att bo på det charmiga slottet.

   

  Pris från 1 450 €

  Frankrike 2020